avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pentru Succesiune...Caut avocat la un pret in limita ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pentru Succesiune...Caut avocat la un pret in limita bunului simt, ceea ce la noi ...

Caut avocat la un pret in limita bunului simt, ceea ce la noi in Bucuresti nu prea exista...Nu fac plata inainte.. Am patit-o cu o personalitate si nici in ziua de azi nu m-a rezolvat..daca are cineva bunavointa sa ma ajute, sigur..contracost.. dar numai cand se va rezolva problema..
va multumesc anticipat..Astept mesaje de la dvs domnilor sau doamnelor..
O zi frumoasa sa aveti
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:47, 7 Ianuarie 2023
cu ce trebuia sa va rezolve si nu v-a rezolvat ?
Nu fac plata inainte.

Nici avocatul nu face nimic fara bani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am și eu o problema și cer părerea voastră că nu știu ce ... KyryKiri KyryKiri Am și eu o problema și cer părerea voastră că nu știu ce să fac,lucrez cu o firma de investiții folosesc revolutul pentru tranzacții( persoanele care ... (vezi toată discuția)
Reclamatie impotriva avocatului elacon elacon Acum trei saptamani am angajat o doamna avocat, in numele soacrei mele plecata momentan din tara. Este vorba de un Apel la un proces de partaj al soacrei mele ... (vezi toată discuția)
S.o.s dany1 dany1 MULT SUCCES TUTUROR ! AM LUAT EXAMENUL DE PRIMIRE IN PROFESIA DE AVOCAT IN BAROUL SUCEAVA IN DEC.2008 SI CAUT CU DISPERARE AVOCAT INDRUMATOR. DACA CINEVA MA ... (vezi toată discuția)