avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare la limita de vârsta, sunt pensionat de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare la limita de vârsta, sunt pensionat de invaliditate ...

Pensionare la limita de vârsta, sunt pensionat de invaliditate din 2009 1 28, la data pensionari aveam vechime 21 de ani din care 16 ani 10 luni și 28 de zile grupa specială și 7 luni grupa 2, când m aș putea pensiona la limita de vârsta ? Născut 1967 18 12
Va mulțumesc anticipat
Ultima modificare: Duminică, 8 Ianuarie 2023
azer99, utilizator
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:20, 8 Ianuarie 2023
O să puteți beneficia de pensie la limită de vârstă, când veți împlini vârsta de 65 de ani.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
La implinirea varstei de 56 ani si 8 luni trebuie sa fiti trecut la limita de varsta,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata lupica lupica Cu scuzele de rigoare va supun atentiei o speta ,cu rugamintea pentru cei cunoscatori in domeniul respectiv sa-si expuna o parere asupra ei : Deci ,este ... (vezi toată discuția)
La ce varsta ma pot pensiona? geo56 geo56 Sunt nascuta in noiembrie 1956 si am lucrat 21 ani si 10 luni in grupa a 2a. As vrea sa stiu la ce varsta ma pot pensiona anticipat partial si anticipat. (vezi toată discuția)
Varsta pensionare laumotor laumotor Am 52 ani, o vechime in munca de 33 ani din care 14 la grupa 1 de munca. Intrebare: pot beneficia de pensionare anticipata? din punctul meu de vedere, 33+7=40 ... (vezi toată discuția)