avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Veniturile PFA, dobânzile bancare și titluri de stat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Veniturile PFA, dobânzile bancare și titluri de stat

Pe lângă veniturile din PFA și dobânzile bancare se iau în calcul și dobânzile din titlurile de stat,se cumulează toate 3 ?
Ultima modificare: Luni, 9 Ianuarie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: micutul1978 , utilizator 11:40, 9 Ianuarie 2023
Toate trei doar pentru a vedea dacă trebuie plătit cass la compararea cu plafonul.

Am sunat la asistență contribuabili ANAF și au spus că veniturile din dobânzile titlurilor de stat nu se cumulează cu alte venituri (de ex.PFA )și nici nu se impozitează !?
Ultima modificare: Luni, 9 Ianuarie 2023
micutul1978, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pe lângă salariu mai am venituri din dobânzi și titluri de stat micutul1978 micutul1978 O persoana fizica este salariata, cu contract de munca cu normă întreagă. In afara de veniturile din salariu, am obtinut (incasat) in anul 2023 din PFA suma ... (vezi toată discuția)
Calcul venit pfa sub plafon (24960 lei) danmitroi10 danmitroi10 Buna ziua, Pentru calculul baremului sub plafon (24960 lei) se iau in considerare doar veniturile pe PFA sau si alte venituri cum ar fi din chirii, dividende, ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit obtinut din dobanzi la depozite si titluri de stat Marioni Marioni Buna seara, Nu cunosc noile modificări la codul fiscal si de aceea as dori sa pun urmatoarele intrebari: 1. Am inteles ca pentru dobanzile obtinute din ... (vezi toată discuția)