avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cfp după ccc Bună ziua, m-am întors din ccc și am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cfp după ccc Bună ziua, m-am întors din ccc și am o situație personală ...

Bună ziua, m-am întors din ccc și am o situație personală pentru care am nevoie de cfp de 30 de zile. Angajatorul nu vrea să îmi aprobe, exista vreo lege care îl obligă să îmi accepte acest cfp in condițiile in care nu mă poate concedia în primele 6 luni după ccc? Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Miramirela2101 , utilizator 15:49, 12 Ianuarie 2023
Nu exista act normativ care sa-l.pblige sa va aprobe CFP.

Termenul de 6 luni nu mai exista în legislație.
Ultima modificare: Luni, 9 Ianuarie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic
Mulțumesc pentru răspuns, adică mă pot concedia oricând?
daca nu va duceti la munca pt ca nu va aproba concediul, va poate concedia
Va pot concedia imediat dupa revenirea din CCC.
Vă mulțumesc pentru răspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi concediat dupa ce revin din ccc? david10 david10 Buna ziua, Doresc sa va adresez o intrebare: pot fi concediat in momentul in care ma intorc la munca dupa revenirea din CIC? Va descriu un pic situatia: ... (vezi toată discuția)
Modificare cim dupa cic? marena marena Buna ziua! M-am intors in activitate pe 3 august dupa CIC si aflu ca nu mai am post, fiind angajat personal pe per. nedeterminata ca si mine. Am semnat ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata Cristina Vasile Cristina Vasile Imi puteti spune, lunar la cate zile de concediu fara plata are dreptul un salariat? Mentionez ca firma are 2 salariati cu salariul de 1000 lei fiecare si ... (vezi toată discuția)