avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificare CIM dupa CIC?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificare CIM dupa CIC?

Buna ziua!
M-am intors in activitate pe 3 august dupa CIC si aflu ca nu mai am post, fiind angajat personal pe per. nedeterminata ca si mine.
Am semnat condica pe data de 3 si nemaiputand suporta umilintele sefului, am facut cerere de concediu fara plata, incepand din aceeasi zi. Dupa 2 zile primesc o instiintare prin care sunt informata ca trebuie sa ma prezint pentru a semna actul aditional care prevede ca CIM se modifica cu acordul CA, din perioada nedeterminata pe perioada determinata, chiar daca eu nu sunt deacord si nici nu am solicitat acest lucru. Ce este de facut? Trebuie sa ma prezint la serviciu in conditiile in care am facut cerere pt CFP?Imi poate unitatea refuza acest drept? Sunt obligata sa semnez actul aditional?Mentionez ca lucrez in invatamantul particular.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:48, 4 August 2012
La servici va trebui sa reveniti dupa incetarea CFP ... angajatorul nu va poate obliga sa semnati actul aditional la c.i.m. ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie revenire cic marena marena Buna ziua! - Am o mare nelamurire...am depus cerere de revenire din cic pe 20 iulie, cu incepere pe 1 august 2012. M-am prezentat la serviciu pe 1.08., dar ... (vezi toată discuția)
Angajat pe perioada determinata cristinaschmidt cristinaschmidt Am angajat cu contract de munca o persoana pe perioada determinata in data de 11.11.2008, pe postul titularei care a fost in concediu pentru ingrijire copil. ... (vezi toată discuția)
Salariata gravida ContSters150638 ContSters150638 Sunt insarcinata in 13 sapt. am anuntat in scris conducerea soc.(privata) la care lucrez si nu au vrut sa inregistreze instiintarea. dupa insistente am primit ... (vezi toată discuția)