avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbarea locului de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbarea locului de munca

Sunt intr-o situatie tare delicata si vreau sa stiu eu atat timp cat nu mi s-a modificat CIm pentru mutarea pe alt post se poate sa semnez inca documente(adrese s.a.)? Se poate ca daca semnez vreun document sa pot fi sanctionat pentru vreo chichitza din regulamentul intern ?Chiar daca nu mi -sa schimbat CIm cu noile sarcini pentru alt compartiment ? Oare pot efectua activitati la vechiul compartiment ?
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 08:52, 25 Ianuarie 2010
Greu de inteles. Daca nu ati fost mutata pe alt post si nu vi s-a modificat CIM sau fisa postului, indepliniti atributiile locului de munca si fisei postului pentru care aveti semnat un CIM.
Urmeaza sa fiu mutat nu mi s-a modificat fisa postului si nici CIM, inca (nu am primit nimic scris in cacest sens) si de aceea sunt nelinistit , deoarece conducatorul institutiei m-a amenintat ca ma sanctioneaza si de aceea sunt speriat. Am primit o simpla adresa de instiintare ca voi fi mutat nefiind facuta schimbarea CIM care am refuzat primirea ei personal si de atunci stau cu teama ca sa nu fac vreo greseala sa pot fi sanctionat
Pentru ce va sanctioneaza? De ce nu spuneti tot ce este necesar unui raspuns cat mai eficace?
Adresa trebuia sa o primiti, era o notificare a angajatorului ca va va schimba postul/locul de munca. Dar acest lucru nu se poate intampla decat cu acordul dvoastra prin semnarea actului aditional de modificare a clauzelor CIM.
Personal consider abatere disciplinara refuzul salariatului de a lua la cunostinta de un inscris oficial pe care angajatorul il transmite. Orice inscris destinat salariatului trebuie primit de catre acesta si in baza lui, functie de continut, se poate contesta sau, dupa caz, se poate adresa multumiri.
~ Conținut șters la cerere ~
Sunt personal contractual nu functionar public si poate sa ma mute oricand are nevoie in alt compartiment sunt la dispozitia conducerii, iar liderul de sindicat este seful serviciului personal si nu prea are putere in fata conducerii sau nu vrea sa aibe, asa ca ne luptam noi salariatii cu morile de vant Urmeaza sa ma mut pe un post vacant care se presupune a fi desfiintat la urmatoarea organigrama (nu stiu sigur, asa banuiesc). O sa vad ce se va intampla . Problema e ca sunt de pe timpul vechii conduceri si acum noua conducere vrea sa scape de oamenii care sunt prea destepti pentru secolul asta (am impresia ca sunt printre putini salariati care are studii de master ). Greseala este de mai demult nu de acum de la fostul meu sef de compartiment care nu m-a facut functionar public asta e cand reusesti sa iei concursul de post pe un post pe care trebuie sa il negociezi cu seful de compartiment si nu cu conducatorul unitatii. O zi buna

Alte discuții în legătură

Modificat cim Adytzu72 Adytzu72 Am fost schimbat in cadrul altui compartiment in cadrul aceleiasi institutii, mi s-a dar dispozitia prin care sunt mutat, actul aditional la CIm, dar nu mi s-a ... (vezi toată discuția)
Mutare politisti terry1988 terry1988 Buna seara, As dori sa aflu care sunt sansele unui politist de a castiga un eventual proces cu institutia (inspectorat judeten de politie, directia generala ... (vezi toată discuția)
Functionar public mi se refuza revenirea pe post dupa mutarea 6 luni andrei-u andrei-u Buna ziua domnule avocat. Si as dori sa multumesc anticipat tuturor celor care mi-ar da un sfat competent. Sunt functionar public la o primarie, intrat prin ... (vezi toată discuția)