Am fost schimbat in cadrul altui compartiment in cadrul aceleiasi institutii, mi s-a dar dispozitia prin care sunt mutat, actul aditional la CIm, dar nu mi s-a comunicat fisa postului. Am intrebat pe sefa serviciului personal si mi-a raspuns ca in termen de 15 zile ceea ce mie nu mise pare corect Eu stiam ca odata cu schimbarea postului printr-o dispozitie se da i fisa postului. As vrea si eu niste lamuriri pentru ca sa stiu ce am de facut. In ceea ce priveste modificarea CIM acesta s-a modificat doar la un anume punct care se refera la schimbarea locului de munca nu si a celorlalte puncte din CIM........
Dar cum pot sa imi desfasor activitatea daca de exemplu am avut niste atributii in domeniul economic(eu fiind economist) si acum sunt intr-un compartiment cu specific tehnic ? BIne ca profilul care l-am absovit contine si management (master Managementul financiar contabil al administratiei publice) Nefiind in contact direct cu postul respectiv ? Adica de la compartimentul contabilitate sa fiu mutat la tehnic si sa desfasor activitate economica . Nu vi se pare putin cam absurd ? Oricum ar fi cred ca odata ce esti de alta "culoare" decat conducerea institutiei nu cred ca are rost sa mai pun intrebari. Cred ca mi se forteaza mana sa plec eu de buna voie .
s-a raspuns la topicul "Schimbat compartiment modificat CIM "
Sunt economisti care isi desfasoara activitatea alergand prin tara. Dvoastra doar vi s-a schimbat incaperea, personalul tehnic nu va poate incomoda in lucrarile economice fiindca si in compartiment tehnic este nevoie de economist.
Legalitate fisa post
Flor49
Buna ziua,
In urma reorganizarii institutiei si a desfiintarii postului de sef serviciu impozite si taxe locale, am fost mutata definitiv pe un post inferior ... (vezi toată discuția)