Este o sala de Fitness unde ma duc zilnic si deoarece fac antrenament de baza de gymnastica folosesc magneziu in forma de gel lichid in tub ca sa nu fac murdarie.
Dar totusi cand pardoseala sa sters si depa ce sa uscat sa vazut in unele locuri si cand am intrat in sala in timp ce am facut antrenamentul managerul salei a venit le mine sa urlat de la 10 metrii cu tot felul de injuraturi si m-a incercat sa-ma speria: c-am 2-3 cm de la mine in tot feluri de pozitii de atac tot urlînd agresiz urlind sa ies din sala imediat si sa plec.
Mi-e mi se pare ca in lume civilizata nu se face asa ceva si nici nu este acceptabil. Sa-ma duc la ANPC sau sa-i spun ca ma deranjeaza ceea ce a facut si nu-i acceptabil? ce sa fac? opinii?
În primul rand o sesizare către conducerea societății respective pe mail.in care povestești situația(acum depinde dacă e un lanț de săli dacă e doar o sala de cartier iar managerul taie și spanzura,)o sesizare la ANPC deși mârlănia nu e în obiectul lor de activitate o sesizare la ANAF dacă au încasat la negru etc..
Am mai primit mesaje de genul: "intimidatul si urlatul nu au cod penal, si are dreptul de a selecta clientela mai bine sa ma duc la o alta sala", dar deoarece am pus intrebarea in sectiunea nepotrivita mesajul a fost sters.
Chiar nu avem nimic ce sa facem împotriva intimidatului și urlatului?
abonament sala fitness
2nee
buna ziua,
am si eu o problema cu o sala de fitness din constanta se numeste.
am fost la aceasta sala o luna dupa care nu am mai mers, logic nu am mai platit ... (vezi toată discuția)