avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara! Cineva din afara României vrea să îmi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara! Cineva din afara României vrea să îmi doneze ...

Bună seara!
Cineva din afara României vrea să îmi doneze niște bani și casa. Avocatul persoanei respective a zis că îmi v-a trimite actul de donație că să îl semnez și v-a fi redactat în limba română. Întrebarea mea este: actul nu trebuie să fie redactat în limba oficială de unde este donatorul?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 05:06, 11 Ianuarie 2023
;))) uau
O cunoștință a aplicat pt un imprumut de 100 mii de euro fara garantii si cu dobanda 2% :))), in final a pierdut numai 5000 fe lei.
Culmea e ca tot spera :))
Ultima modificare: Miercuri, 11 Ianuarie 2023
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie sa primesc o donatie din franta pentru constituirea unui ong RoxanaHBis RoxanaHBis Buna, Trebuie sa primesc o donatie din Franta si as dori sa stiu cum sa intru legal in posesia ei. Ce acte trebuie sa dau notarului/avocatului din Franta. ... (vezi toată discuția)
Donatia se inpoziteaza? ContSters236592 ContSters236592 Am o cunostinta afara, care detine mostenire o cutie de valori tinuta intr-o firma sau banca ... ceva de genul asta. Acolo la firma sau banca respectiva e ... (vezi toată discuția)
Solicitare bani pentru perfectare donatie nastaseionut nastaseionut domnul avocat am o intrebare am primit asa zis o donatie din afara as vrea sa va trimit acel document de donatie sa mi spuneti daca este adevarat sau fals ... (vezi toată discuția)