avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbarea numelui /adresei dupa casatorie a unui ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbarea numelui /adresei dupa casatorie a unui administrator la un SRL

Buna ziua. Am un SRL si unul din administratori (domnisoara) si-a schimbat numele in urma casatoriei. Este obligatoriu sa facem modificarea la Registrul comertului sau nu? Dar daca isi va schimba si adresa din buletin? Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 10 Ianuarie 2023
beculet, utilizator
Cel mai recent răspuns: beculet , utilizator 16:01, 10 Ianuarie 2023
Aveți un termen de 15 zile pentru a inregistra modificarile.
Au trecut deja 7 luni fara sa facem modificarile. Sunt sanctiuni?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume administrator srl cristina189 cristina189 buna ziua,am si eu un SRL,de curand m-am casatorit si trebuie sa-mi schimb numele(de fata),eu fiind administratorul firmei,ce acte imi trebuiesc si cam cat ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume asociat simultan cu cesionare parti eugen82 eugen82 Un srl are doi asociati X majoritar si Y cu 5%. Y fiind defapt asociata, de la ultima modificare a actului constitutiv cu ani in urma si-a schimbat numele in ... (vezi toată discuția)
Călătorie în sua imediat după căsătorie: pot avea probleme la frontieră dacă nu îmi schimb cartea de identitate cu noul nume în termenul legal? claudiufulga claudiufulga Buna ziua, Detin pasaport valabil si viza de SUA valabila pe 10 ani, pe numele actual. Pe data de 26mai urmeaza sa ma casatoresc si voi lua numele sotului, ... (vezi toată discuția)