avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pasii pt a fii asistent maternal
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pasii pt a fii asistent maternal

ce acte trebuiesc depuse si unde?cui ma adresez prima data?
Cel mai recent răspuns: hajnyci , utilizator 13:05, 22 Ianuarie 2010
Buna ziua!
Va prezentati la sediul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, care este in orasul de resedinta al judetului din care sunteti, cautati biroul de asistenta maternala profesionista, unde va trebui sa depuneti o cerere scrisa privind a deveni asistent mat prof. Cererea va fi prelucrata, se va efectua vizite la domiciliul Dvs, daca copii vor avea spatii pt odihna, pt a invata, se uita la curatenie, trebuie sa participati la niste cursuri (pregatiri privind cresterea copilului), dupa care dati examen si testare psihologica. In cazul in care indepliniti toate conditiile veti fi atestat ca asistent maternal profesionist.
Succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistent maternal MaryanaB MaryanaB Ce conditi trebuie indeplinite ca asistent maternal? (vezi toată discuția)
Asistent matermal mioarabucur56 mioarabucur56 din cauza varstei multi angajatori nu vor sau evita sa-ti faca contract cu carte de munca,am patito si eu,atunci am zis sa devin asistent maternal,dar in ... (vezi toată discuția)
Asistenta maternala liviu_hetea liviu_hetea In urma unui interviu ,la care au participat 30 de persoane ,am ramas intr-un final 3,dupa mai multe evaluari psihologice ,controale la domiciliu ,am fost ... (vezi toată discuția)