avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua!Sunten 5 persoane intr-un proces impotriva ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua!Sunten 5 persoane intr-un proces impotriva fostului ...

Schimbarea avocatului intr-un proces pe rol.
Buna ziua!Sunten 5 persoane intr-un proces impotriva fostului angajator.Desi am depus actele necesare inca din octombrie 2021 la avocat,acesta a depus actele la tribunal in vederea inceperii procesului dupa un an(noiembrie 2022).Am avut primul termen pe 9 ianuarie,dar avocatul nu s-a prezentat la tribunal,fiind chiar deranjat ca am fost noi prezenti,motivand ca oricum s-ar fi pronuntat solutia si in lipsa dansului.De fapt s-a amanat cauza exact din lipsa apararii reclamantilor.Cum pot renunta la acest avocat in conditiile in care s-a achitat mare parte din onorariu?Vrem sa angajam alt avocat.
Ultima modificare: Marți, 10 Ianuarie 2023
Ilinois, utilizator
Cel mai recent răspuns: Marinela Zapciroiu , Avocat 12:33, 10 Ianuarie 2023
Bună ziua! Trebuie să discutați acest aspect cu avocatul, adică să-i spuneți că nu mai doriți continuarea contractului din X motive și având în vedere nemulțumirile dvs, precum și aspectele prezentate, să-i spuneți că doriți restituirea unei părți din onorariu (având în vedere că au fost facute demersuri nu veți primi tot onorariul achitat până la acest moment). Ulterior, puteți încheia un contract cu cine doriți dvs. Totuși, ce obiect aveau dosarele? În dreptul muncii sunt si anumite termene ce trebuie respectate pentru contestare (de exemplu dacă vorbim de o concediere, sancționare disciplinare). Probabil este vorba de recuperare drepturi salariale, aici este un termen mai îndelungat de acționare în instanță.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un avocat care ma reprezinta si nu sunt multumit nelunelu68 nelunelu68 Am un avocat intr-un proces de partaj si nu face nimic pentru a inainta procesul. In plus de ceva timp nu-mi mai raspunde la telefon si nici la emailuri. Daca ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am depus acțiunea de divorț în iunie 2020, soțul ... Ana-maria.a Ana-maria.a Buna seara! Am depus acțiunea de divorț în iunie 2020, soțul a depus o cerere reconventionala unde eu sunt obligata în 10 zile sa răspund la ea. Am un ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca redinciucconstantin redinciucconstantin Buna ziua! Am un proces de litigiu de munca castigat. Angajatorul a facut recurs impotriva deciziei date de tribunal. La recurs este necesara prezenta mea sau ... (vezi toată discuția)