avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua.In 2015 am facut un abonament la ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua.In 2015 am facut un abonament la Vodafone.In 2016 ...

Bună ziua.In 2015 am facut un abonament la Vodafone.In 2016 am vrut sa il reziliez dar imi cereau foarte multi bani asa ca nu l am mai plătit si am plecat din tara.Din anul 2020 tot primesc de la judecatorie ca sunt data in judecata de Kredit Inkaso Investment pentru neplata. In anul 2020 s a incheiat procesul in favoarea mea iar anul trecut au mutat dosarul la Sibiu eu fiind din judetul Hunedoara iar la Sibiu au castigat procesul iar astazi am primit o instiintare judecatoreasca pentru executare silita.De ce si cum pot face asta daca la Hunedoara s a hotărât ca este abuziv so nejustificat iar la Sibiu au castigat. Va rog sa imi spune ti ce pot face deoarece nu vreau sa platesc suma de 1599 de lei abuziv. Va mulțumesc
Ultima modificare: Marți, 10 Ianuarie 2023
Alina2023, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:31, 10 Ianuarie 2023
Puteti contesta hotararea instantei de fond la instanta superioara si sa invocati autoritatea de lucru judecat-anexati hotararea definitiva favorabila dv
Ultima modificare: Marți, 10 Ianuarie 2023
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces kredyt inkaso RoxanaRRR RoxanaRRR In 2013 am incheiat cu Vodafone un contract pe care l-am onorat pana in 2016 cand nu am mai putut sa il onorez si am vrut sa reziliez contractul dar mi-au ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, În luna noiembrie 2015 am încheiat un contract ... ICENAME09 ICENAME09 Bună ziua, În luna noiembrie 2015 am încheiat un contract de abonament de telefonie mobilă. Pe la începutul anului 2016, din motive personale, am fost ... (vezi toată discuția)
Recuperare credit kredyt inkaso după 3 ani Andrea Rusu Andrea Rusu Bună ziua, Am o nedumerire în legătură cu recuperarea de credite. În anul 2012 am încheiat un contract la Vodafone pe o perioadă de 2 ani de zile. ... (vezi toată discuția)