avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... As dori sa ma lamureasca cineva asupra pasilor in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

As dori sa ma lamureasca cineva asupra pasilor in cazul unui ...

As dori sa ma lamureasca cineva asupra pasilor in cazul unui proces de partaj. Fostul sot a inceput proces de partaj, suntem in faza in care expertizele solicitate s-au incheiat, si urmeaza lotizarea . Am fost contactata si mi s-a spus ca oricum va ataca ip si va face recurs sau apel sau nu stiu, ca nu e de acord ca mi-au fost acordate anumite sume de bani...as dori lamuriri...dupa ce se da o hotarare...se poate relua procesul, rejudeca, sau care sunt pasii... posibili
Cel mai recent răspuns: Marinela Zapciroiu , Avocat 17:23, 10 Ianuarie 2023
Bună ziua! În principiu, în cazul în care este nemulțumit de hotărâre, aceasta o poate ataca cu apel, iar dosarul se trimite la instanța superioară care procedează la analizarea nemulțumirilor acestuia, a probelor din dosar (sau a celor dispuse în apel) și dă o nouă soluție (păstrează hotărârea, schimbă hotărărea), asta luând în considerare că nu există ceva probleme de procedură.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Control judiciar ??? arcopal arcopal Buna ziua,intr-un dosar civil de \"partaj bunuri comune\" dupa ce instanta s-a pronuntat pe fond, s-a facut o cerere de indreptare eroare materiala si lamurire ... (vezi toată discuția)
Apel in divort dana3329 dana3329 Buna ziua. Sunt in divort cu sotul meu si astept sa primesc hotararea judecatoreasca la care doresc sa fac apel. Intrebarea mea este urmatoarea : este ... (vezi toată discuția)
Daca partea recurenta va castiga recursul, ce se va intâmpla? ... Narcisa_ Narcisa_ Daca partea recurenta va castiga recursul, ce se va intâmpla? Instanta de recurs ca retrimite spre rejudecare instanței inferioare? Recurenta a ... (vezi toată discuția)