avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Numerotare contracte de prestari servicii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Numerotare contracte de prestari servicii

Buna ziua!

Contractele de prestari servicii si actele emise in urma prestarii serviciilor (de ex., un raport) se numeroteaza anual incepand de la 1, sau se numeroteaza in continuare?

Mulțumesc!
Ultima modificare: Marți, 10 Ianuarie 2023
Stefy26, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cabinet de Avocat , Avocat 00:28, 11 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,

Este o chestiune ce tine mai degraba de ordinea interna a societatii, nu exista „o metoda corecta” de a numerota contractele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numerotare acte aditionale buna ziua! care este modalitatea corecta ... Stefy26 Stefy26 Numerotare acte aditionale Buna ziua! Care este modalitatea corecta de numerotare a actelor aditionale pentru contractele de prestari servicii? Se ... (vezi toată discuția)
Numerotarea facturilor se poate face aleatoriu? darkynok darkynok sau este obligatoriu ca dupa factura 4 sa fie 5 apoi 6 apoi 7 si etc ..... ? pt ca am observat la unele firme (magazine online) ca numarul este aleatoriu(nu ... (vezi toată discuția)
Inscrierea corecta in carnetul de munca si actele aditionale catalina77 catalina77 Buna ziua. In primul rand as dori sa stiu daca in carnetul de munca se trec si sporurile (unii spun da, altii spun nu si chiar nu stiu cum este corect). Iar o ... (vezi toată discuția)