avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Numerotare acte aditionale Buna ziua! Care este ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Numerotare acte aditionale Buna ziua! Care este modalitatea corecta ...

Numerotare acte aditionale

Buna ziua!

Care este modalitatea corecta de numerotare a actelor aditionale pentru contractele de prestari servicii?
Se numeroteaza in continuare, de ex. Act aditional nr. 1 la contract nr. 10, act aditional nr. 2 la contractul nr. 11 s.a.m.d sau la fiecare contract se ataseaza numerotarea corespunzatoare (act aditional nr. 1 la contractul nr. 10,act aditional nr. 2 la contractul nr. 10, act aditional nr. 1 la contractul nr. 11 etc.?)
Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 16 Mai 2022
Stefy26, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Numerotarea se efectueaza in ordine cronologica, actul trebuie datat.

Actul aditional trebuie anexat contractului de prestari servicii perfectat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numerotare documente cedo Cornelissa Cornelissa As vrea sa știu dacă poate cineva sa îmi spună cum se numeroteaza documentele care se ataseaza formularului CEDO: în continuarea numerotarii paginilor ... (vezi toată discuția)
Numerotare contracte de prestari servicii Stefy26 Stefy26 Buna ziua! Contractele de prestari servicii si actele emise in urma prestarii serviciilor (de ex., un raport) se numeroteaza anual incepand de la 1, sau se ... (vezi toată discuția)
Inscrierea corecta in carnetul de munca si actele aditionale catalina77 catalina77 Buna ziua. In primul rand as dori sa stiu daca in carnetul de munca se trec si sporurile (unii spun da, altii spun nu si chiar nu stiu cum este corect). Iar o ... (vezi toată discuția)