avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contestatie decizie ORI Buna ziua! Unde pot sa contest ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contestatie decizie ORI Buna ziua! Unde pot sa contest sau sa ...

Contestatie decizie ORI

Buna ziua! Unde pot sa contest sau sa reclam decizia biroului de imigranti romani, directia Bucuresti, in caz ca sunt cetatean roman insa sunt folosita pentru acordarea unor drepturi pe seama mea, necuvenite fostului concubin, imigrant, cu care nu mai locuiesc? Exista o autoritate la care pot sa reclam ORI? O modalitate de contestare a deciziilor acestora? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Decizie privind recuperarea sumelor incasate necuvenit cu titlude prestatii de asigurari sociale Mihaelaioli Mihaelaioli Buna ziua, Ieri am primit o decizie prin care mi se aduce la cunostinta ca in urma unei verificari facute, s-a constatat ca s-a platit si incasat in mod ... (vezi toată discuția)
Venituri drepturi autor in timpul ccc wings100 wings100 Buna ziua, revin pe un subiect pe care l-am ridicat si anterior. Sint membru al uniunii compozitorilor, care are obligatia conform legii sa gestioneze si sa ... (vezi toată discuția)
Interidictie de intrare in tara crialex crialex Buna ziua si bine v-am gasit. Nu stiu daca am postat unde trebuia...daca am gresit va rog sa ma iertati. Ma numesc Alexandra Ilie si sunt di ... (vezi toată discuția)