avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxa de habitat pentru casa de vacantaa
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxa de habitat pentru casa de vacantaa

RESTANTE taxa de habitat pentru casa de vacanta in Jud. Dambovita, pe 5 ani!!!
Din 2017, am trecut de la Electrica, la DIGI, care nu factureaza taxa de habitat (pentru locuinta de vacanta din com Mogosani, Dambovita!) acum, dupa 5 ani ma instiinteaza primaria - verbal, printr-un vecin, ca datorez restante pe 5 ani!
pana cum nu am fost instiintat , este posibil sa revendici niste sume peste 3 ani?
Eugen, Bucuresti, pensionar
Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 11 Ianuarie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:00, 12 Ianuarie 2023
Exista 2 termene de prescriere drept de executare debite de 3 ani intre persoane fizice si de 5 stat debite catre stat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa habitat Okta43 Okta43 Buna ziua, Am o casa de vacanta in comuna Valea Lunga, Dambovita. Acum cateva zile am primit prin posta o scrisorica cu titlul \\"Titlu executoriu numarul ... (vezi toată discuția)
Taxa habitat eugen2011 eugen2011 Am o casa de vacanta unde platesc factura de lumina odata la 3 luni( asa am facut contractul cu furnizorul de electricitate dupa ce mi-a verificat actele sa ... (vezi toată discuția)
Datorii vechi impozite masina ss_curious ss_curious Am cumparat in 2010 un VW T4, a fost condus o perioada dupa care am iesit din tara si l-am facut praf in consecinta uitand de el ,fiind plecat o bucata de ... (vezi toată discuția)