avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Datorii vechi impozite masina
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Datorii vechi impozite masina

Am cumparat in 2010 un VW T4, a fost condus o perioada dupa care am iesit din tara si l-am facut praf in consecinta uitand de el ,fiind plecat o bucata de timp. Fast Forward 2017-> am poprire cont la BT, verific pe net, vad ca am 9000 lei datorie la imposite si taxe BN. Intrebarile sunt cum urmeaza:

1. Avand in vedere ca nu am pe numele meu numai un abonament la Digi si lucrez la un domn de culoare( aka negru), poate avea loc o prescriere al acestor datorii sau vor creste la infinit?

2. De cand se calculeaza prescrierea( 5 ani scria undeva)? Din 2010 sau de cand au initiat executarea silita?

3.Daca nu pot scapa de ele fara sa platesc, unde ma pot adresa macar sa nu mai creasca?
Ultima modificare: Joi, 20 Septembrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:08, 20 Septembrie 2018
Pot fi prescrise debitele mai vechi de 5 ani,daca detineti hotarare judecatoreasca definitiva
Unica varianta ca debitul sa nu se majoreze este plata acestuia,altfel penalitatile se aplica pentru fiecare zi intarziere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Moarta de 4 ani...cu datorii !!!!!! Graminede Graminede IN [b]5 [/b][b]iunie 2004[/b] a decedat mama mea. La [b]1 iulie 2004 [/b]am anuntat firma de cablu tv-post ca cer rezilierea contractului facut de mama si ei, ... (vezi toată discuția)
Pot fi executat si daca da ce risc ? Dorky Dorky La finele anului 2012 am contractat un telefon cu abonament in valoare de 12€ pe o durata de 12 luni de la o societate afiliata Orange Romania. La ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate de plata a datoriilor catre fisc si lipsa documente contabile a unui srl declarat inactiv. Conrad Conrad Buna seara, azi am primit o scrisoare prin care sunt instintat ca a inceput procedura de executare silita pentru datoriile fiscale ale societatii a carui ... (vezi toată discuția)