avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salutare. As dori sa stiu si eu daca conducerea unui ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salutare. As dori sa stiu si eu daca conducerea unui autovehicul ...

Salutare. As dori sa stiu si eu daca conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului este considerata infractiune din culpa sa nu?
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu, se săvârșește cu intenție.
Ultima modificare: Joi, 12 Ianuarie 2023
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ucidere din culpa ?un fleac. neo2 neo2 buna ziua . cum este posibil ca pentru ucidere din culpa sa primesti 1 an si 4 luni cu suspendare ?1 an cu suspendare a primit o \"cunostiinta \"pt conducere ... (vezi toată discuția)
Angajare in institutii publice vs. mentiuni in cazier boby_yoghi boby_yoghi Sunt interesat de interpretarea conditiei de angajare, respectiv: [b][i]nu au fost condamnaţi definitiv pentru săvârşirea unei infracţiuni contra ... (vezi toată discuția)
Baut, fara permis de conducere, tractor neinmatriculat avand atasata o caruta. consecinte? ContSters326208 ContSters326208 ce pedeapsa risca daca a fost prins de politia rutiera fara permis baut,cu tractorul neinmatriculat,avand atasata la el o caruta normal care nu poate fi ... (vezi toată discuția)