avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am șomajul de 566 lei. Unde pot să mă interesez ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am șomajul de 566 lei. Unde pot să mă interesez dacă beneficiez ...

Am șomajul de 566 lei. Unde pot să mă interesez dacă beneficiez de cardul social. Sau unde trebuie să depun cerere pentru a beneficia de cardul social.
Cel mai recent răspuns: Jurist74 , utilizator 14:15, 12 Ianuarie 2023
La primărie.

elena elisabeta 13 a scris:

Am șomajul de 566 lei. Unde pot să mă interesez dacă beneficiez de cardul social. Sau unde trebuie să depun cerere pentru a beneficia de cardul social.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu net la salariul minim pe economie robert19841209 robert19841209 Buna, am salariul minim pe economie si bani se pun pe card. Azi m-am dus sa verific cardul si aveam pe el numai 550 RON pe luna februarie. Nu ar fii trebuit ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie pentru ccc daca iau somaj? diana camelia diana camelia Buna ziua,sunt o viitoare mamica insarcinata in 7 luni si urmeaza sa nasc pe 20 ianuarie.Tin sa precizez ca nu am mai lucrat pana acum si beneficiez de somaj ... (vezi toată discuția)
Lndemnizatie dupa nastere ommatol ommatol Buna dimineata, Am terminat liceul in 2014, am intrat in somaj timp de 3-4 luni de zile fiind gravida am prelungit somajul cu ajutorul concediului primit de ... (vezi toată discuția)