avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... perioada de proba cim perioada nedeterminata buna ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

perioada de proba cim perioada nedeterminata buna ziua, va rog ...

perioada de proba cim perioada nedeterminata
buna ziua,
va rog sa-mi spuneti daca in cazul unui cim pe perioada nedeterminata perioada de proba poate fi 30 de zile calendaristice?
Va multumesc!
cu stima,
Cel mai recent răspuns: cristinast , utilizator 18:16, 12 Ianuarie 2023
Articolul 31- Codul muncii
(1) Pentru verificarea aptitudinilor salariatului, la încheierea contractului individual de muncă se poate stabili o perioadă de probă de cel mult 90 de zile calendaristice pentru funcțiile de execuție și de cel mult 120 de zile calendaristice pentru funcțiile de conducere.

In conluzie... eu zic ca da.
in cazul unui cim pe perioada nedeterminata perioada de proba poate fi 30 de zile calendaristice.
Va mulțumesc!

Cornel Vasile a scris:

in cazul unui cim pe perioada nedeterminata perioada de proba poate fi 30 de zile calendaristice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim cu durata nedeterminata si perioada de proba arakys arakys Buna ziua! Ati auzit de CIM cu durata nedeterminata dar cu perioada de proba de 90 zile? (vezi toată discuția)
Perioada de proba Anayllyl Anayllyl Buna dimineata! Va rog sa-mi raspundeti cat poate dura perioada de proba si daca o perioada de 90 de zile este legala. Multumesc (vezi toată discuția)
Perioada de proba la angajare MarcelBuzu MarcelBuzu Va rog sa imi spuneti, conform legilor in vigoare, care este perioada de proba maxima pe care o poate propune un angajator la angajarea unei persoane pe un ... (vezi toată discuția)