avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua!Mentionez ca avem doua locuințe in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua!Mentionez ca avem doua locuințe in proprietate,una ...

Buna ziua!Mentionez ca avem doua locuințe in proprietate,una in oraș și una la țara,la țara locuim din luna mai pana in decembrie iar restul de 5 luni,la bloc.Va rog sa-mi spuneti cum pot plăti totuși impozitul pe tot anul in oraș,dar sa nu plătesc pt lunile care locuiesc la țara?Cum pot sa dovedesc,ca din luna mai locuiesc la tara(acum)sa ma scadă de la salubritate 7luni și sa pot plăti și eu impozitul pana la 31martie sa beneficiez de cei 10%reducere.Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Jurist74 , utilizator 13:58, 12 Ianuarie 2023
Nu se poate. Impozitul este pe proprietate indiferent dacă locuiți sau nu acolo. Trebuie plătit.

Pintilica a scris:

Buna ziua!Mentionez ca avem doua locuințe in proprietate,una in oraș și una la țara,la țara locuim din luna mai pana in decembrie iar restul de 5 luni,la bloc.Va rog sa-mi spuneti cum pot plăti totuși impozitul pe tot anul in oraș,dar sa nu plătesc pt lunile care locuiesc la țara?Cum pot sa dovedesc,ca din luna mai locuiesc la tara(acum)sa ma scadă de la salubritate 7luni și sa pot plăti și eu impozitul pana la 31martie sa beneficiez de cei 10%reducere.Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara la un apartament nelocuit de peste 30 de ani am plătit ... Pysy64 Pysy64 Bună seara La un apartament nelocuit de peste 30 de ani am plătit apa pluvială lunar . Sîntem obligați să plătim liftul ,curentul pe scări plus ... (vezi toată discuția)
Plati la apartament nelocuit errika errika Buna Am si eu o intrebare... Detin un apartament din 2010 la un bloc cu 5 et..Administratorul imi calculeaza cheluielile de bloc pe o pers care e ... (vezi toată discuția)
E corectă taxa de habitat pentru o casă de la țară, nelocuită? Filia Filia Buna ziua, fratele meu si cu mine avem o casa intr-o comuna Motaieni. Eu traiesc in Germania, el in Romania. Casa nu e locuita. Acum din 2018 primarul a ... (vezi toată discuția)