Locul de la cimitir al Parintilor mei ?
Am un loc la cimitir al parintilor me si satului meu .locuiesc in America locul a fost cumparat sind eu avem 11ani cind tatal meu a murit .Sint inmormintati mama tata si sotul meu .Comnata mea care am ajutato 30 ani si cu un copil care l_ am crescut si dat la școală. I_ mi creaza dificultate de a repara si mentine mormintul .Nu se ocupa si este pe numele Mamei mele locul de veci .Ce recomandatie i_mi dati sint in Romania .email meu este
Tarapavelescu@gmail.com
Trebuie sa discutați la cimitirul respectiv la administrație pt a vedea ce lucrări se pot efectua, dacă e nevoie de o firma agreata etc.Nu se înțelege în ce constau dificultățile făcute de cumnata atât timp cât locul este al părinților dvs,probabil îl.aveti trecut într un certificat de moștenitor etc..
Fiecare administratie de cimitir prin regualmentul de ordine interioara dispune modalitatea de preluare locuri de inmormantare de catre apartinatori/rude in cazul in care titularul contractului de concesiune a decedat
Contactati administratia cimitirului,clarificati documentele utilizarii locului de inmormantare si contactati operator economic autorizat care sa execute interventiile pe care le doriti la respectivul loc