avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acum 55 de anii mama me a cumparat loc de veci cind a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acum 55 de anii mama me a cumparat loc de veci cind a murit tatal ...

Acum 55 de anii mama me a cumparat loc de veci cind a murit tatal meu avem 11 ani In jur sint bunici mei si rudely mele . In locul de veci sint parinti mei si sotului meu care a murit acum 15 ani .Locul a fost platit de mine cu banii care I-am trimis din America Cumnatei mele ( Sotia fratelui meu ) care a murit acum 40 anii si eu am intretinuto cu banii timp de 25 anii ca sa isi creasca copii . Eu traiesc in America am vent sa Onorez mormintul parintilor si sa il renovez . Cumnata ne recunoscatore i-mi craza dificultati . Pentru ca ajutorul meu are si sfirsit pentru omeni nerecunoscatori . Doresc ca nimeni sa nu m-ai fie inmormintat pe acest loc si sa il renovez . Va rog un sfaturi . Multumesc
MioaraPavelescu
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:30, 14 Ianuarie 2023
ce fel de dificultati ?
aveti acte pe locul de veci? atunci nimeni nu va putea fi ingropta in acel loc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locul de la cimitir al parintilor mei ? am un loc la cimitir ... Mioara Pavelescu Mioara Pavelescu Locul de la cimitir al Parintilor mei ? Am un loc la cimitir al parintilor me si satului meu .locuiesc in America locul a fost cumparat sind eu avem 11ani ... (vezi toată discuția)
Sucesiune dupa frate mihamihaela06 mihamihaela06 Buna seara, Fratele meu a decedat si nu a avut copii. In timpul vietii el si cumnata mea si-au facut testament unul in favoarea celuilalt. Am inteles de la ... (vezi toată discuția)
Partaj de folosinta locuri de veci dong_yi dong_yi Buna ziua, Am un act de concesiune comun cu fostul sot pentru 2 locuri de veci. Cum pot imparti acest act de concesiune fara partaj, costuri enorme si fara ... (vezi toată discuția)