avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... În anul școlar 2021-2022 am primit sancțiune ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

În anul școlar 2021-2022 am primit sancțiune disciplinară.Am ...

În anul școlar 2021-2022 am primit sancțiune disciplinară.Am depus contestație la inspectorat, dar răspunsul lor a fost, că am depășit termenul și nspectoratul nu e organul competent să-mi rezolve contestația.În uma răspunsului primit de la inspectorat am depus cerere de chemare la judecată al inspectoratului șolar la tribunal.Tribunalul a respins cererea mea.Avocatul meu a depus recursul la Curtea de Apel.Azi am primit refuzarea recursului.De la primirea sancțiunii a trecut un an și 2 luni.Întrebarea mea ar fi: sancțiunea primită în data de 25 noiembrie 2021 mai este viabilă după aceste proceduri?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:32, 13 Ianuarie 2023
Da, este viabila ,,,intrucat nu a fost anulata in instanta.
Ultima modificare: Vineri, 13 Ianuarie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizia ccr nr. 387 publicată în m.of. nr 642 din 24 iulie 2018 clrd clrd Am citit că Decizia CCR nr. 387 (femeile pot opta să se pensioneze la 65 de ani) este obligatorie de la data publicării în M.Of, deci din 24 iulie. ... (vezi toată discuția)
Nu inteleg.........sentinta curtii de apel pacurariu maria pacurariu maria In data de 3.05 pe setul Curtii de Apel Alba la nr de dosar pe care il am e scris:ADMIS RECURSUL PÂRÂTEI MODIFICAT SENTINŢA ÎMN SENSUL RESPINGERII ... (vezi toată discuția)
Despăgubire anulare act administrativ buna ziua, referitor la ... scg scg Despăgubire anulare act administrativ BUNA ZIUA, referitor la legea 554 pot sa cer intantei sa ma despăgubească dacă am câștigat anularea actului ... (vezi toată discuția)