avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu primit eronat ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu primit eronat ?

Bună ziua. Am fost angajat la o societate de pe data de 05.02.2021 pana pe 28.11.2022 . Pe luna noiembrie mi am luat salariul în decembrie în același timp cu ceilalți angajați. Însă am verificat astăzi contul bancar iar pe data de 9 am mai primit un salariu pe care îl primeam lunar cu mentiunea lichidare decembrie (eu nu am fost nici o zi la munca in decembrie) nu știu dacă aveam de luat ceva bani pentru luna asta de la firma. Banii ăștia sunt ajunși în mod eronat la mine? Deoarece nu m-a sunat pana astăzi nimeni în legătură cu ei . Pot sa pățesc ceva ?
Ultima modificare: Joi, 12 Ianuarie 2023
sofiananghel27, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:21, 13 Ianuarie 2023
Probabil v-au platit zilele de odihna neefectuate, puteti intreba dv daca credeti ca nu vi se cuvin.
Daca se va constata ca vi s-au virat eronat, atunci veti fi contactat pentru restituire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire plata necuvenita efectuata la 2 luni de la demisie Myrcea Myrcea Buna! Am si eu o problema cu vechiul angajator si as dori sa stiu ce actiuni legale pot fi urmate. In 1 noiembrie 2006 mi-am dat demisia si m-am angajat ... (vezi toată discuția)
Incetare contract de munca cu acordul partilor neculai neculai Buna Seara Am si eu nevoie de o lămurire cu demisia mea de la o firma care a fost acceptata, cu o data anume cu acordul partilor. Am fost nevoit sa plec ... (vezi toată discuția)
Banii pentru concediu neefectuat mogutz mogutz buna ziua lucrez de aproape doi ani in cadrul unei firme si de curand am hotarat sa imi inchei activitatea la aceasta firma. precizez ca pana acum nu am luat ... (vezi toată discuția)