avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara, pot sa am venituri suplimentare in CCC? ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara, pot sa am venituri suplimentare in CCC? Vorbim de ...

Buna seara, pot sa am venituri suplimentare in CCC? Vorbim de maxim 500 lei/ luna printr-o aplicatie online.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:43, 14 Ianuarie 2023
Puteti avea intr-un an calendaristic venituri de maxim 5 ori indemnizatia minima.. adica, 5 x 1314 = 6570 lei net

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, pana in data de 28.08.2022 ma aflu in ccc, pe urma ... ..sorin, ..sorin, Buna ziua, pana in data de 28.08.2022 ma aflu in ccc, pe urma merg la servici timp de 1 luna pentru ca va veni al 2 bebe, sotia nu isi va lua luna...la bebe 1 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog frumos sa îmi spuneți dacă, în timpul concediului ... Andra.rd12 Andra.rd12 Buna ziua! Va rog frumos sa îmi spuneți dacă, în timpul concediului de creștere a copilului in care beneficiez de indemnizație, pot sa desfășor o ... (vezi toată discuția)
Sunt in concediu de cresterea copilului, si vrea sa va intreb ... Dan_23_ro@yahoo.com Dan_23_ro@yahoo.com Sunt in concediu de cresterea copilului, si vrea sa va intreb daca pot avea si calitate de administrator intr o firma. Multumesc (vezi toată discuția)