avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua,As dori sa ma informez in legatura cu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua,As dori sa ma informez in legatura cu persoanele fizice ...

Buna ziua,As dori sa ma informez in legatura cu persoanele fizice autorizate dupa modificarile actuale.Daca am venituri.pana in cele 12 salarii dupa cum spun ei nu esti obligat saplatesti contributii.Dar intrebarea mea era esti asigurat la sisetemul de stat si la pensii sa mearga vechimea daca nu contribuim?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:40, 14 Ianuarie 2023
Nu sunteți asigurat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cartii de munca din afara tarii MihaiSF MihaiSF Buna ziua tuturor, As dori sa stiu daca si cum se poate face plata carti de munca din o alta tara. Sunt plecat in Spania si doresc sa-mi platesc cartea de ... (vezi toată discuția)
Pot plati din mana pentru pensie, sanatate si vechime pe cartea de munca? ada_mazuru ada_mazuru Buna ziua as dori sa stiu daca pot plati din mana pentru cartea de munca (sa mearga vechimea) si pentru pensie si sanatate, sa fiu asigurata sa pot beneficia ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica autorizata mar.bb63 mar.bb63 in cazul unui salariat care a lucrat ca PFA timp de 5 ani, aceasta perioada constituie vechime in munca pentru stabilirea sporului de vechime, intr-o societate ... (vezi toată discuția)