avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Urmează un divorț, suntem despărțiți verbal,eu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Urmează un divorț, suntem despărțiți verbal,eu lucrez cu ...

Urmează un divorț, suntem despărțiți verbal,eu lucrez cu contract german,cat trebuie să-i trimit pentru întreținerea la copii ,2 la număr, in afara de alocația copii ,in valoare de 400 euro? mulțumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:00, 13 Ianuarie 2023
Vi s-a mai răspuns la aceasta intrebare, 1/3, atat e maxim cat ar putea stabili instanta.
Puteti sa asteptati decizia instantei ca sa nubtrebuiasca sa faceti dovada ca ati achitat.
Daca divortati amiabil, va puteti intelege pt o suma care ( impreuna cu contribuția mamei) sa acopere cheltuielile copiiilor.
NU mai deschideti subiecte noi pe aceeasi întrebare sau intrebari diferite, dar legate de acelasi subiect! Tot deschideti subiecte si nu continuati nicio discutie.
Ultima modificare: Vineri, 13 Ianuarie 2023
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara sunt despărțit de fosta soție de 5 luni când ... Silviusilviu91 Silviusilviu91 Bună seara sunt despărțit de fosta soție dede 5 luni când a plecat de la mine luase cardul de alocații la copii . Copii sunt cu mine în Germania cum ... (vezi toată discuția)
Alocatia europeana pentru copii se poate obtine daca sunt divortata? dia_dia45 dia_dia45 Buna dimineata. Poate cineva sa ma lamureasca in leg cu o problema legata de alocatia europeana? Alocatia europeana pt copii se poate obtine in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara se plateste din salariul romanesc, sau din salariul nemtesc? MarriNAaa MarriNAaa Buna seara! Am o cunostinta care are doi copii minori si el lucreaza cu contract nemtesc in Germania. Daca sotia lui baga divort in Romania, tatal copiilor va ... (vezi toată discuția)