avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buna ziua, vreau sa divortez si sa plec, insa nu stiu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buna ziua, vreau sa divortez si sa plec, insa nu stiu daca plec ...

buna ziua,
vreau sa divortez si sa plec, insa nu stiu daca plec de la domiciliu daca mai pot lua copilul si nici nu stiu daca el ma lasa sa plec cu copilul sau nu.
ce pot face?? multumesc
Plecați cu copilul.nu aveți nevoie de aprobarea lui..Dacă plecați fără copil va ingreunati situația timpul trece pana se judeca ,copilul poate fi influențat etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns avizat! nelat nelat Buna ziua, Am un copil si locuiesc in Brasov. Vreau sa divortez (am depus pentru mediere inițial, însă soțul a închis dosarul) pentru ca ... (vezi toată discuția)
Lntrebare - drept vizitare minor ionitamadalin37 ionitamadalin37 Buna seara,sunt in situatia urmatoare.Fosta sotie a primit spre crestere si educare copilul.Am aflat,eu nefiind in tara,ca in toamna acestui an a plecat in ... (vezi toată discuția)
Divort laur2013 laur2013 buna ziua,am bagat divort de sotia mea din luna 02.2012,de atunci se tot amana,sotia mea este mereu plecata in spania,in toata aceasta perioada ianuarie ... (vezi toată discuția)