avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Vreau sa depun bani in contul firmei
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Vreau sa depun bani in contul firmei

Buna ziua, daca vreau sa depun bani in contul firmei, in valuta sau in lei, ce forma legală pot sa respect in contabilitate pentru a folosii banii pentru achiziții intracomunitare?
Ultima modificare: Vineri, 13 Ianuarie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 18:27, 13 Ianuarie 2023
depuneti numerar sau prin transfer bancar in contul firmei ca si creditare de firma. Apoi de acolo platiti achizitiile intracomunitare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creditare valuta CONTECS EXPERT TOTAL SRL CONTECS EXPERT TOTAL SRL In cazul in care eu am valuta in contul personal si vreau sa-mi creditez societatea direct in valuta prin transfer bancar se poate? Ce documente trebui ... (vezi toată discuția)
Creditare pfa de catre administrator adri_d adri_d Buna ziua. Am cateva intrebari legate de documentele care se intocmesc de PFA la creditarea firmei de catre administrator, respectiv la returnarea banilor ... (vezi toată discuția)
Inregistrare factura reclama facebook georgiana.ion georgiana.ion Buna ziua! Am achizitionat servicii de promovare-facebook ads- de la Facebook.Plata accestor servicii se face direct din contul bancar de card al companiei si ... (vezi toată discuția)