avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 188 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Termen pt cerere (dupa castigarea procesului) pt ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Termen pt cerere (dupa castigarea procesului) pt virarea ajutorului de deces

Buna ziua, am obtinut castig de cauza in procesul cu Casa de pensii pt acordarea ajutorului de deces pt tatal meu care a fost magistrat. Am primit si motivarea actiunii si as dori sa stiu daca este vreun termen anume pt a adresa o cerere catre Casa de pensii in sensul virarii banilor in contul meu. Mai exact in cât timp de la primirea motivarii trebuie sa adresez acea cerere. Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 13 Ianuarie 2023
Josephine2016, utilizator
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 21:26, 13 Ianuarie 2023
Nu exista niciun termen, puteti face cererea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara Burlacu Ana-Maria Cristina Burlacu Ana-Maria Cristina Parintii mei sunt divortati, tatal imi plateste pensie alimentara 25% prin hotarare judecatorasca iar acum urmeaza sa aiba un copil cu actuala sotie. Asi dori ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc . bataie de joc Annamarria123 Annamarria123 Buna ziua! In urma unei hotarari judecatoresti privind pensia alimentara, am avut castig de cauza astfel ca pentru poprierea efectiva am fost nevoita sa ... (vezi toată discuția)
Actualizare pensie de urmas all3xgod all3xgod Buna ziua, situatia mea este urmatoarea: -in oct 2007 mama mea a decedat, in urma ei eu impreuna cu sora mea amandoi studenti eu 22 ea 21 de ani beneficiem de ... (vezi toată discuția)