avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am cerut să primesc rambursarea sumei plătite la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am cerut să primesc rambursarea sumei plătite la firma de curierat ...

Am cerut

să primesc rambursarea sumei plătite la firma de curierat imediat după ce am achitat coletul pentru că am constatat că am fost înșelat .Firma de curierat a zis să merg la cea mai apropiată unitate de Poliție să cer o adresă oficială către iei din partea Poliției ,dar Poliția a zis că nu pot face asta. Firma de curierat maxim 3 zile pot reține banii fără această adresă oficială. Între timp am depus și plângere penală. Dar nu înțeleg cine are dreptate in privința adresei oficiale?
Cel mai recent răspuns: Sandu G , utilizator 14:31, 14 Ianuarie 2023
Dv ati fost "inselat de firma de curierat sau de catre cel de la care ati achzitionat produsul?
Firma de curierat a realizat numai transportul coletului fara a avea responsabilitate asupra continutului coletului
Am fost înșelat de cel de care am luat produsul, dar firmă de curierat mi-a cerut o adresă oficială de la Poliție către iei . E corect să o primească?

ynocentta a scris:

Dv ati fost "inselat de firma de curierat sau de catre cel de la care ati achzitionat produsul?
Firma de curierat a realizat numai transportul coletului fara a avea responsabilitate asupra continutului coletului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare bani ramburs la cargus-urgent curier marianpr marianpr Buna ziua, Un prieten a trimis un produs prin Cargus-Urgent Curier cu plata ramburs. Dupa ce a ajuns coletul la destinatar a platit contravaloarea ramburs. ... (vezi toată discuția)
Am trimis prin curierat un telefon - la verificare s-a schimbat continutul djdiablo1234 djdiablo1234 Buna ziua. In data de 09.07.2015 am trimis prin cadrul curieratului Cargus un ,,Iphone 6 nou - gri - cu seria IMEI: 356977064852634\\". Coletul avea ramburs ... (vezi toată discuția)
Colet deteriorat, cine este vinovat? ChiAndreea ChiAndreea Buna ziua, In data de 05.08.2016 am primit de la o firma de dezmembrari din Arad, un colet cu o portiera de masina cu un colt deteriorat. Expeditorul ... (vezi toată discuția)