să primesc rambursarea sumei plătite la firma de curierat imediat după ce am achitat coletul pentru că am constatat că am fost înșelat .Firma de curierat a zis să merg la cea mai apropiată unitate de Poliție să cer o adresă oficială către iei din partea Poliției ,dar Poliția a zis că nu pot face asta. Firma de curierat maxim 3 zile pot reține banii fără această adresă oficială. Între timp am depus și plângere penală. Dar nu înțeleg cine are dreptate in privința adresei oficiale?
Dv ati fost "inselat de firma de curierat sau de catre cel de la care ati achzitionat produsul?
Firma de curierat a realizat numai transportul coletului fara a avea responsabilitate asupra continutului coletului
Am fost înșelat de cel de care am luat produsul, dar firmă de curierat mi-a cerut o adresă oficială de la Poliție către iei . E corect să o primească?
ynocentta a scris:
Dv ati fost "inselat de firma de curierat sau de catre cel de la care ati achzitionat produsul?
Firma de curierat a realizat numai transportul coletului fara a avea responsabilitate asupra continutului coletului