avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, urmeaza sa cumparam un apartament cu pretul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, urmeaza sa cumparam un apartament cu pretul in euro ...

Buna ziua, urmeaza sa cumparam un apartament cu pretul in euro si pe care urmeaza sa il platim cu un credit ipotecar in lei, In contractul de rezervare este stabilit un pret in euro, dar in antecontract pretul in euro este stabilit la BNR si majorat cu 1%, desi cursul este mai mare acum ca in momentul incheierii antecontractului. In urmatoarele 2 acte aditionale nu apare nimic ca si in rezervare dar in contractul final de vanzare - cumparare apar iar cei 1%. Acum cand urmeaza sa semnam contractul final cursul valutar este mai mare ca cel din momentul contractarii. E legala plata celor 1% si ce as putea sa invoc pt ca nu mi se pare ok plata lor ? Daca cursul valutar de atunci era 49,197 iar acum este 49,359 mai trebuie platiti cei 1% ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Ianuarie 2023
cirnu72, utilizator

Alte discuții în legătură

Plati stipulate in antecontract molo2o molo2o Buna seara, am semnat in aprilie 2016 un antecontract pentru achizitia unui apartament care avea in cuprinsul lui articolul urmator: 2.2. Toate platile ... (vezi toată discuția)
Plata avans 100% camelia_g camelia_g Bună ziua, La un antecontract pentru un apartament (într-un bloc în construcție) plătesc avans de 100% la antecontract, preț în euro(echivalent în ... (vezi toată discuția)
Bani la negru la dezvoltator cu prima casa paraco paraco Buna ziua , este vorba de un imobil cumparat de nou avand pretul in euro cu prima casa si am o nedumerire.La primul antecontract prima transa de bani (un avans ... (vezi toată discuția)