Bună ziua,
La un antecontract pentru un apartament (într-un bloc în construcție) plătesc avans de 100% la antecontract, preț în euro(echivalent în lei) la cursul din ziua antecontractului.
Întrebare: după ce apartamentul este gata și finisat, la semnarea contractului de vânzare-cumpărare... mai trebuie să se facă o factură de reglare pentru diferența variației de curs valutar apărută între timp?
Personal eu cred că în mod normal nu ar mai trebui să plătesc nimic, din moment ce am dat avans de 100%, dar vreau să mă asigur că nu mă înșel.
Da, la semnarea contractului de vânzare-cumpărare trebuie să se facă o factură de reglare pentru diferența variației de curs valutar apărută între timp. Vedeti ce o sa se specifice in contact caci acolo va fi trecut pretul final..
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.