avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua am o întrebare la o retrocedare am primit ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua am o întrebare la o retrocedare am primit prin ANRP ...

Bună ziua am o întrebare la o retrocedare am primit prin ANRP doar banii de pe teren foarte puțini și ăia pe 10 ha la Constanța doar 23.000 deșii pe actul de la arhivă a fost trecută și casa ,se mai poate cere banii de pe casă acum?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 11:52, 15 Ianuarie 2023
Dacă în notificarea formulata în baza legii 10 fost trecuta și casa teoretic se poatee.Dosarul de la ANRP viza teren și construcții sau doar teren?aAveți acte pt casa, au fost depuse etc.I?n funcție de răspunsul.la aceste întrebări problema dvs poate avea sau nu soluții..
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Ianuarie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Pe actul de la arhivă avem și casa dar doar pe teren am câștigat procesul de retrocedare

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Dacă în notificarea formulata în baza legii 10 fost trecuta și casa teoretic se poatee.Dosarul de la ANRP viza teren și construcții sau doar teren?aAveți acte pt casa, au fost depuse etc.I?n funcție de răspunsul.la aceste întrebări problema dvs poate avea sau nu soluții..

E greu de spus,mergeți cu toate actele la un avocat...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retrocedare imobil si teren legea 10 nerezolvata ! CT12VVV CT12VVV Buna ziua in primul rand ! Sunt posesorul unui dosar de retrocedare pe legea 10, mai precis o casa demolata a bunicilor , plus terenul aferent imobilului de ... (vezi toată discuția)
Diferenta de retrocedare ContSters156226 ContSters156226 Fratele tatalui meu a primit 10 ha teren arabil extravilan in Dobrogea la Kogalniceanu am acte pentru inca 10 ha si cerere in termen ,actul l-am obtinut acum ... (vezi toată discuția)
Primaria ignora cererea de a depune dosar la anrp sau de a restitui terenul GermanAlex GermanAlex Conform legii nr. 165 din 16 mai 2013, daca primaria nu mai are teren de restituit pe vechea locatie, trebuie sa faca un dosar si sa-l trimita la ANRP pentru ... (vezi toată discuția)