avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale retragere dosar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

retragere dosar

Buna ziua,
Am urmatoarea nedumerire si am nevoie de ajutor.
Se poate retrage un dosar depus la registrul com. depus pt inffintare soc. com. si daca daca, care este procedura?
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Oana_Stirbulescu , utilizator 18:47, 26 Septembrie 2006
-se face o hotarare de renuntare la modificarile din metiune si se depune o cerere in acest sens
Multumesc frumos pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare societate cu datorii nedeclarate biaioana biaioana Buna ziua, In cazul unei soc com cu un singur asociat procedura de dizolvare pare a fi simpla, se completeaza o cerere, se duce un certificat fiscal de la Adm ... (vezi toată discuția)
Dizolvare simplificata adrian.c adrian.c Buna Ziua, Am o firma de constructii impreuna cu alti 3 asociati. In unanimitate dorim sa inchidem acesta firma care in momentul de fata nu mai are ... (vezi toată discuția)
Retragere asociati, modificare act constitutiv Laura 86 Laura 86 Buna ziua, Un asociat doreste sa se retraga din firma la care sunt administrator. Care este procedura de urmat? Eu stiu asa: -cerere de ... (vezi toată discuția)