avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua am și eu o întrebare de ce pe talonul de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua am și eu o întrebare de ce pe talonul de pensie ...

Bună ziua am și eu o întrebare de ce pe talonul de pensie nu apare nr de puncte care este în decizie 19,08919?și scrie 0,88782? Sunt pensionară limita de vârstă mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:56, 14 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
19,08919 sunt punctele anuale pe care le-ati acumulat pe intreg stagiu de cotizare.
0,88782 este punctajul mediu anual rezultat in urma raportarii total puncte acumulate la stagiul complet prevazut in anexa 5,apoi acestuia aplicandui-se indicele de corectie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagiu total de cotizare realizat 46 ani 7 luni si 22 zile. in ... Bibi29 Bibi29 Stagiu total de cotizare realizat 46 ani 7 luni si 22 zile. In sistemul public din care. Conditii normale 19 ani si 27 zile. Grupa 2-a ( lg 3/ 1977) 10 ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie conf.legii 192/2015 ionsisu ionsisu Va rog sa ma lamuriti cu urmatoarea situatie: M-am pensionat in anul 2001, luna mai, la limita de varsta( ca persoana cu handicap congenital).La recalcularea ... (vezi toată discuția)
Pensie invaliditate gr2 spatarofe spatarofe -ma numesc OFELIA SPATAR, SUNT NASCUTA IN 25.09.1965,AM 33 DE ANI DE ACTIVITATE , AM RAMAS IN PENSIE DE INVALIDITATE GRADUL 2,INCEPAND CU DATA DE ... (vezi toată discuția)