avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, Va rog daca ma poate ajuta cineva cu o ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, Va rog daca ma poate ajuta cineva cu o informatie.Deoarece ...

Buna ziua, Va rog daca ma poate ajuta cineva cu o informatie.Deoarece am executat o manevra de depasire care a inceput pe linie discontinua, dar s-a terminat pe linie continua, mi-a fost retinut permisul de conducere. In procesul verbal incheiat de politie exista o greseala. Si anume: ,, suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioada de 60 zile incepand cu data de 28.01.2022'' . Data este gresita, corect ar fi fost 28.01.2023. Avand in vedere aceasta greseala, pot solicita la judecatorie anularea procesului verbal? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 14:12, 14 Ianuarie 2023
Puteți, dar nu o veți obține. E doar o eroare materială.
Multumesc mult! Am mai gasit o greseala: in PV spune ca am circulat in localitatea X pe DN. si am executat manevra de depasire la km381. Kilometrul 381 se afla in localitatea Y. Localitatea unde eu am executat depasirea se afla la km361. Aici ma pot ,,agata'' de ceva?
Va puteți agăța dacă acolo este linie discontinua. Filmati zona respectiva, astfel încât să se vadă borna care marchează km 381 și depuneți odată cu plângerea acea proba (în 2 ex).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire loc prin specificare km fara borna justinn justinn Buna ziua. Va rog, daca se poate sa ma ajutati in urmatoarea speta: Dupa ce am facut o depasire pe linie discontinua (inclusiv am terminat manevra pe linie ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat 30 zile sau 3 luni Stefany1980 Stefany1980 Buna ziua. În ziua de sâmbătă 27 feb. 2010, mă deplasam împreună cu 3 membri ai familiei, pe un D E (drum pe care mă deplasez destul de des şi pe ... (vezi toată discuția)