avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cei care lucrează după pensionare, în afara ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cei care lucrează după pensionare, în afara României, pot ...

Cei care lucrează după pensionare, în afara României, pot cere recalcularea pensiei?
Cel mai recent răspuns: ManuXDW , utilizator 22:37, 14 Ianuarie 2023
Da, in baza documentelor primite de la angajatorul strain/ casa de pensii din tara respectiva.
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ] /
Mulțumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot afla daca o pensie a fost calculata gresit sau nu ? cei ... luk2011 luk2011 Cum pot afla daca o pensie a fost calculata gresit sau NU ? Cei cărora le-au fost calculate greșit pensiile își vor putea recupera banii fără a mai ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, lucrez in italia ca sudor si vopsitor de peste 20 de ani ... Silvy93 Silvy93 Buna ziua,Eu Lucrezia in Italia ca sudor si vopsitor de peste 20 de ani.Intrebarea mea este urmatoarea,Daca depun certerà de pensie in Romania,aceasta perioda ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, sunt curioasa dacă la un moment dat după 15 stagiuni ... Optima Optima Bună ziua, sunt curioasa dacă la un moment dat după 15 stagiuni în Italia (munca sezoniera de 4 luni pe an) când o sa fie momentul de pensionare, o sa am ... (vezi toată discuția)