avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Apel cu IPJ Politia Rutiera. Buna seara, Am contestat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Apel cu IPJ Politia Rutiera. Buna seara, Am contestat un PV si ...

Apel cu IPJ Politia Rutiera.
Buna seara,

Am contestat un PV si as dori ca in apel sa cer Onoratei Instante sa oblige ADP sa monteze stalpisori la o trecere de pietoni care zilnic parcheaza ilegal masinile si se suspenda multe permise.

Daca nu am adus in instanta si ADP Judecatorii vor lua act la cererea mea sau imi va respinge cerinta?

Am dovada in scris ca ADP a refuzat sa monteze stalpii, conform dovezilor atasate.

Multumesc frumos pentru viitorul raspuns,
Cel mai recent răspuns: catalinmihai123 , utilizator 13:17, 15 Ianuarie 2023
Procesul dvs. este cu intimatul IPJ, nu cu ADP. Chemati-l in judecata separat, daca doriti asa ceva.

latka a scris:

Procesul dvs. este cu intimatul IPJ, nu cu ADP. Chemati-l in judecata separat, daca doriti asa ceva.

Va multumesc frumos!
Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis 90 zile + 30 zile danutdruta danutdruta Buna ziua, Ma numesc Druta Danut din comuna Umbraresti, judetul Galati. Pe data de 22.09.2017, pe raza localitatii Valenii de Mures am fost oprit de ... (vezi toată discuția)
Sentinta definitiva atacata de ipj cluj biroul rutier Bundy Bundy Biroul Juridic din cadrul IPJ Cluj a depus: Contestația în anulare este o cale extraordinară de atac, rar utilizată, extrem de limitată (pe anumite cazuri ... (vezi toată discuția)
Drepturile din fata curtii Puescu94 Puescu94 Buna seara. Am un vecin care isi lasa masina drept in fata curtii mele chiar aproape de gard.Exista vreo modalitate pentru a il obliga sa isi tina masina pe ... (vezi toată discuția)