avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plosnite in apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plosnite in apartament

Buna ziua. Am cumparat un apartament in octombrie, m.am mutat in ianuarie, acum 4 zile. Sunt plosnite aici. Vai de somnul meu, ma scol de mai multe ori sa omor plosnite, nu pot sa mananc. Vreau banii de pe apt inapoi, chelt la notar si 700 lei pe care i.am dat sa vin aici cu lucrurile ca daune morale, nu am chitanta pt ei. Daca actionez fostul proprietar in judecata, am sanse sa castig? Am facut poze. Multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 15 Ianuarie 2023
Jennifer8, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 05:37, 16 Ianuarie 2023
Este dreptul dvs. sa deschideti actiune in justitie. Nu avem de unde sa stim ce va decide instanta. Depinde de documentele pe care le veti prezenta.
Anterior cumpararii apartamentului trebuia sa stiti/ sa vedeti in amanuntime ceea ce cumparati.
Se poate face deratizare in apartament, dar si in tot blocul. Luati legatura cu asociatia de proprietari. Este calea cea mai ieftina.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu veti avea castig de cauza ca nu puteti proba ca nu ati venit dvs cu plosnitele in lucruri.
De altfel, cred ca asa s-a si intamplat, dura pana sa se bage alea in pat.
Contactati o firma si faceti dezinsectie, nu deratizare :)
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Atat timp cat dv ,ati achzitionat bunul imobil in starea in care s eafa,nu se justifica eventuala actiune impotriva vanzatorului deoarece nu puteti proba situatia
Decat actiune in instanta care implica stres,timp alocat prezentei la termenele de judecata este mai eficient sa realizati deratizare si dezinsectia apartamentului
Plosnitele erau pe perdea si pe corniza, am facut poze, apoi le.am vazut si omorat in pat. Am aruncat perdelele, o sa schimb corniza. Am luat apt in octombrie eu m.am mutat in ianuarie, asta ar fi o problema, ar spune ca le.am adus eu intre timp. Credeti ca se poate trai linistit cu plosnite, asa prin lucruri si in apartamentul pe care l.am avut? Se urca pe pereti, de acolo cad in pat, muscaturi umflate si rosii, te mananca, se pot infecta... Am o muscatura tip cos infectat pe obraz. Oricum, mersi pt raspuns.

gi-jane2 a scris:

nu veti avea castig de cauza ca nu puteti proba ca nu ati venit dvs cu plosnitele in lucruri.
De altfel, cred ca asa s-a si intamplat, dura pana sa se bage alea in pat.
Contactati o firma si faceti dezinsectie, nu deratizare :)

Nu se poate trai linistit, de aia trebuie sa chemati i firma pt dezinsecție.
Ele se înmulțesc rapid, cu cat stati mai mult fara sa luati masuri, cu atat va fi mai rau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadru legal deratizare asociatie rocky rocky Buna ziua, Fac parte din comitetul executiv al unei asociatii de proprietari. DIn nefericire, in bloc exista un apartament infestat cu plosnite, de curand, ... (vezi toată discuția)
Chiriași echipa de construcții, probleme. am de 3 luni echipa ... radulucian 22 radulucian 22 Chiriași echipa de construcții probleme Am de 3 luni echipa aceasta și de cadn au venit sunt doar probleme . Doar la ei s a stricat scurgerea sub cada , ... (vezi toată discuția)
Curatenia in asociatie RalucaPopa28 RalucaPopa28 Buna ziua. M-am mutat de curand pe [editat]. Apartamentele de aici sunt prevazute cu iluminatoare. Adica bucataria si baia dau spre acest iluminator, practic o ... (vezi toată discuția)