avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Buna ziua! Sunt client nou la Enel și as dori sa mi ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Buna ziua! Sunt client nou la Enel și as dori sa mi fac cont ...

Buna ziua! Sunt client nou la Enel și as dori sa mi fac cont online sa mi achit factura. La adresa la care aștept prima factura n a sosit nimic sau poate s a rătăcit că nu primesc prima factura, nu cunosc cod client că sa completez rublicele necesare creării contului online. Cum se procedează? Mulțumesc

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:52, 15 Ianuarie 2023
Adresati-va personal la un sediu enel unde veti solutiona problema inregistrarii in site pentru plata online facturi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce înseamnă ”prestarea de activități economice la sediul ... R2004GEO R2004GEO Ce înseamnă ”prestarea de activități economice la sediul firmei”? Doresc să-mi deschid o afacere în mediul online, un site de cărți, mai exact, ... (vezi toată discuția)
Justificare plati online IancuMaria96 IancuMaria96 Buna ziua! Cum se pot justifica platile online, efectuate de catre un client catre o firma, in cazul unui control ANAF? (vezi toată discuția)
Enel: schimbare titular contract, acelasi client. Cazimi Cazimi Am incheiat contractul cu Enel in 1990, inainte de pronuntarea divortului, in locuinta care a fost a parintilor mei, iar in prezent este a mea. Contractul a ... (vezi toată discuția)