avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost taxat de catre ANAF 2 ori. Am platit impozitul ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost taxat de catre ANAF 2 ori. Am platit impozitul de doua ...

Am fost taxat de catre ANAF 2 ori. Am platit impozitul de doua ori si dupa aceea am intrebat ce sa fac ca sa recuperez jumatatea platita nelegal.
Raspunsul angajatorului ANAF a zis ca nu-l intereseaza ce fac si sa plec pt. ca are multi clienti si sa fac ce vreau eu. Dupa raspunsul primit m-am enervat putin si cand am iesit am inchis usa mai tare. Angajatoarea a iesit dupa mine si a anuntat politistul de la poarta. Ce poata sa faca pt. mine politistul? Primesc amenda pe deasupra ca am platit impozitul de doua ori?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 12:45, 16 Ianuarie 2023
Buna ziua, formulati o cerere de restituire daca nu aveti alte datorii sau de compensare daca aveti alte datorii. Nu are ce sa va faca paza pentru ca ati trantit usa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere Cda66 Cda66 Acum 1 an de zile am fost oprit în trafic de un echipaj de la politia rutiera, am fost testat cu etilotestul, rezultatul a fost 0.00. Polițistul mi-a făcut ... (vezi toată discuția)
Declaratie la sectia de politie ina120 ina120 Buna ziua!! Am o problema in legatura cu un asa zis prieten al sotului meu. In urma cu vreo 4-5 ani , acet prieten ia dat un televizor (model vechi) sotului ... (vezi toată discuția)
In ce mod poate o persoana sa dea meditatii? hhs hhs Buna ziua, va rog sa imi specificati in ce mod poate o persoana care acorda meditatii de limba engleza dar nu este profesor sa plateasca impozit catre ANAF? (vezi toată discuția)