Buna ziua,
De mai bine de 12 ani, patronul ma tine cu contract pe perioada determiata ( cf. punct h din codul muncii - pe perioada desfasurarii unei lucrari sau proiect), mentionez ca am functia de asistent manager cu un salariu putin superior celui minim iar acum in urma cresterii salarului minim m-a incadrat la salar minim, intrebarea este daca e legal acest lucru ?
V-am explicat mai sus , are doar obligatia respectarii cuntumului salariului minim brut pe economie .. estul e doar negociere sau daca vrea angajatorul.
E legal, nu era obligat sa creasca cat sa aveti 100 sau mai mult peste salariul minim ca in trecut. De crescut a crescut, dar nu suficient. Vorbiti de o marire de salariu sau plecati de acolo ca ala nu e salariu.
Am inteles, si in legatura cu contractul care de 12 ani e tot pe perioade determinate ( cf. punt h din codul muncii - pe perioada unei lucrari sau proiect) e legal acest lucru, pentru ca in codul muncii scrie ca perioada contractelor pe perioada determinata nu poate depasi cumulat mai mult de 36 de luni).