avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Calcul salariu minim
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Calcul salariu minim

Bună ziua. Vreau să mă lămurească și pe mine cineva, ca vad ca fiecare interpretează lege în felul sau. Eu muncesc la un magazin de lactate. Din câte am înțeles și citit, de anul trecut este lege sa se dea minimul pe economie, net 2362. E adevărat sau nu? Va rog frumos sa ma ajuati cu un răspuns real. Va mulțumesc
Ultima modificare: Vineri, 28 Aprilie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Alina-Manuela , utilizator 14:42, 28 Aprilie 2023
Salariu minim pe economie este 3000 brut, pt program cu norma intreaga, netul este 1898 daca primiti doar salariu fara alte beneficii.
Despre legea asta întreb
Astfel, în sectorul agro-alimentar, la condiții normale de muncă, la un salariu minim brut de 3000 de lei, angajatul fără persoane în întreținere primește în mână un salariu net de 2362 de lei, iar angajatorul plătește un cost salarial (salariu complet) de 3068 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salar minim net in constructii ionela11 ionela11 Buna ziua, Exista salar net de 2000 pt firmele din domeniul constructiilor sau e OUG 114 , OUG 43 cu salar brut 3000 lei obligatoriu si 2362 net la brutul ... (vezi toată discuția)
Salariul minim în domeniul construcțiilor Argetoianu Argetoianu Bună ziua, Lucrez ca instalator de gaze într-o firma ce activează în domeniul construcțiilor. Salariul minim brut cu care sunt încadrat este de 3000 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, este obligatorie majorarea salariului minim la angajatii ... Silvis_or Silvis_or Buna ziua, Este obligatorie majorarea salariului minim la angajatii unui punct de lucru cu CAEN brutarie si unde se lucreaza efectiv panificatie , daca ... (vezi toată discuția)