avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Este obligatorie majorarea salariului minim ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Este obligatorie majorarea salariului minim la angajatii ...

Buna ziua,

Este obligatorie majorarea salariului minim la angajatii unui punct de lucru cu CAEN brutarie si unde se lucreaza efectiv panificatie , daca acesta tine de un SA cu CAEN constructii, in conditiile lui OUG 186/2022 Art. XLI?
Cel mai recent răspuns: Silvis_or , utilizator 16:12, 12 Decembrie 2022
C.i.m sunt incheiate de catre punctul de lucru sau de catre societatea mama?
Societatea mama insa se specifica , ca pentru activitatea de la punctul de lucru Brutarie Patiserie Panificatie iar functiile sunt specifice acestui domeniu...ambalatori, cocatori, framantatori etc...
În opinia mea , în sectorul agro-alimentar, la condiții normale de muncă, salariu minim brut este de 3000 lei.
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! locuiesc la etajul 1 al unui bloc iar la parterul ... Miu Dumitra Miu Dumitra Buna ziua ! Locuiesc la etajul 1 al unui bloc iar la parterul blocului s-a deschis de curand o brutarie -patiserie . Suntem deranjati de zgomotul ... (vezi toată discuția)
Cum interpretati din oug 156/30.12.2024 articolul lxvi 1 a) -cei ... Expert Mind - HR Expert Mind - HR Cum interpretati din OUG 156/30.12.2024 Articolul LXVI 1 a) -cei 300 lei neimpozabili. \"a) nivelul salariului de bază brut lunar stabilit potrivit ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu minim Alina-Manuela Alina-Manuela Bună ziua. Vreau să mă lămurească și pe mine cineva, ca vad ca fiecare interpretează lege în felul sau. Eu muncesc la un magazin de lactate. Din câte ... (vezi toată discuția)