avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Pot depune plangere penala impotriva unui politist ce ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Pot depune plangere penala impotriva unui politist ce a protocolat ...

Pot depune plangere penala impotriva unui politist ce a protocolat gresit (cu stiinta sau din nestiinta) un eveniment rutier soldat cu pagube materiale eu fiind considerat vinovat de producerea evenimentului?
Am mers in instanta si mi-am probat nevinovatia obtinand hd definitiva de anulare a pv de contraventie. Mentionez faptul ca celalalt conducator auto, vinovat in opinia mea de producerea accidentului , a efectuat o depasire de colana pe linie continua si a fost considerat nevinovat de catre politistul ce s-a ocupat de eveniment. In plus acesta nu detinea o polita RCA valabila la momentul producerii accidentului ( a emis una in 30 minute dupa accident) . Am semnat PV de contraventie in care am notat la observatii ca la protocolarea eveniment nu s-a tinut cont de toate aspectele
Cel mai recent răspuns: RedriverMS , utilizator 06:13, 17 Ianuarie 2023
Sunt aspecte distincte saravrsirea faptei de depasire coloana pe linia continua si lipsa RCA
Pentr analiza corecta ar trebui sa precizati statutul politistului care a constatat si consemnat datele in PV contraventie,deoarece exista limita de competenta intre agentii de la politia rutiera si agentii din cadrul politiei locale
Polițistul este angajat în cadrul IPJ ,Inițial, împreună cu alt polițist de la un alt post de politie sosit primul la față locului s-au pus de acord ca celalalt conducător auto este vinovatul, ca mai apoi, după plecarea celuilalt polițist, atitudinea acestuia s-a schimbat brusc spunându-mi ca eu sunt singurul vinovat.

Am obținut anularea pv de contravenție în instanță, dar m-am ales cu mașina distrusa și nimeni nu este vinovat. ...

ynocentta a scris:

Sunt aspecte distincte saravrsirea faptei de depasire coloana pe linia continua si lipsa RCA
Pentr analiza corecta ar trebui sa precizati statutul politistului care a constatat si consemnat datele in PV contraventie,deoarece exista limita de competenta intre agentii de la politia rutiera si agentii din cadrul politiei locale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chemare in judecata a ipj dupa ce mi-a fost admisa plangerea impotriva unui proces verbal de contraventie conqem conqem In urma unei Plangeri impotriva unui Proces Verbal de constatare a unei contraventii rutiere, plangere admisa de catre Judecatorie, prin care s-a dispus ... (vezi toată discuția)
Accident daune materiale MIHAIsoferul MIHAIsoferul ce se intampla daca nu ai RCA si fugi de la locul accidentului si dupa te gaseste din pozele care le-a facut un cetatean bun (vezi toată discuția)