avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vă rog să mă ajutați în următoarea problemă : ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vă rog să mă ajutați în următoarea problemă : am o colegă ...

Vă rog să mă ajutați în următoarea problemă : am o colegă de serviciu , necăsătorită , fără copii , care a făcut un accident vascular cerebral la începutul lunii decembrie 2022 . Noi , colegele , am avut grijă de ea cât a fost internată la un spital de neurochirurgie și , când a trebuit externată , am dus-o la un centru de îngrijire unde i-am plătit cazarea și îngrijirea pentru prima lună. Ea are rare momente când pare conștientă , nu vorbește , nu mănâncă singură , nu....mai nimic . Acum a venit unica ei soră care locuiește în America și trebuie să se întoarcă acolo în trei săptămâni . Vă rog să-mi spuneți care ar fi modalitatea legală pentru ca sora ei ( sau altcineva ) să poată avea acces la salariul colegei mele pentru a fi folosit la plata îngrijirilor și a altor servicii necesare ( logoped , fizioterapeut etc ) . Mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:20, 17 Ianuarie 2023
Banuiesc ca nu sunt sanse ca angajatorul sa riste sa ii dea banii sora-sii fara sa existe o patalama la.mana, asa ca numai o instanta, o poate numi curator special.
Sa contacteze sora un avocat.
Este un spital de stat angajator , deci este exclusă varianta.
atunci, numai instanta va poate ajuta. mergeti pt consiliere si la dgaspc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o sora care a cedat printr-un act de ingrijire unei familii ... mihairusu1949@gmail.com mihairusu1949@gmail.com Am o sora care a cedat printr-un act de ingrijire unei familii foarte tinere luate dupa internet necunoscuti. Dupa 2 luni de zile de la semnarea actului a fost ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala dupa un accident rutier elena_foitos elena_foitos Buna, am avut un accident rutier in 26.11.2008 in Cluj-Napoca, cu urmare m-am ales cu traumatism cranio-cerebral , fiind in coma 3 zile, 90 zile concediu ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu vatamare corporala ContSters380925 ContSters380925 Buna ziua, Vin la dumneavoastra cu rugamintea de a avea amabilitatea de a-mi raspunde la unele intrebari legate de un accident rutier pe care l-am suferit ... (vezi toată discuția)